Hoe werkt SGW Club?

Om te beginnen moet je een account aanmaken. Ga hiervoor in het menu op SGW Online naar Kalender en klik op registeren. Tip: Kies een schermnaam die correspondeert met wie of wat je werkelijk bent, bijvoorbeeld de naam welke je ook op social media gebruikt.Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je inloggen op SGW Club.

Evenement aanmaken

Om een evenement te kunnen aanmaken ga je ‘Kalender’ in het menu en klik je op de groene button ‘Evenement aanmaken’.

Hierna kies je het type evenement. Je hebt de keuze uit Wedstrijden, Trainingen en oefencross.

Geef in welke dag(en) je evenemtent wordt gehouden. Hierbij heb je de keuze tussen ‘Deze gebeurtenis duurt de hele dag’ of een start- en eindtijd.

Ieder evenement moeten een ‘Titel’ hebben en daaronder is er voldoende ruimte om de nodige informatie toe te voegen. Dit veld kun je zelf vullen alle informatie welke relevant is voor je evenement. Indien gewenst kun hier ook bestanden uploaden. Denk hierbij aan een PDF van het vraagprogramma of startlijsten.

Voor het ingeven van de locatie kun je kiezen uit een aantal keuzemogelijkheden in het drop down menu of zelf een locatie toevoegen wanneer deze nog niet in de lijst staat.

Voordat je het evenement gaat opslaan kun je nog bepalen of leden van SGW Club kun aangeven of zij aan het evenement gaan deelnemen. Deze meldingen van deelname zijn ook voor aan SGW Club leden  zichtbaar.

Every event has their own event page with the details you provided to it.

Extras

SGW Club Leden kunnen per evenement aangeven of zij deze willen volgen. In het geval dat zij een evenement kunnen zij aangeven hoe zij op de hoogte willen blijven. Zo kun je aangeven dat je een e-mail wilt ontvangen zodra er nieuwe informatie is geplaatst, zoals bijvoorbeeld de nieuwe versie van de startlijst.

SGW Club Leden kunnen reacties geven en discussies opstarten, waarbij ze ook bestanden zoals foto’s kunnen uploaden.

Tenslotte biedt SGW Club haar leden de mogelijkheid om een evenement een waarding te geven op een schaal van 5.