Merel Blom en Joris Vanspringel naar Badminton

Vandaag is de lijst met geaccepteerde combinaties voor de Badminton Horse Trails 2013 gepubliceerd. Voor België staat Joris Vanspringel met Lully Des Aulnes op de lijst en voor Nederland is Merel Blom met Rumour Has It al verzekerd van een ticket voor deze eerste HSBC Classic op Europese bodem. Voor Nederland staan Tim Lips, Jan van Beek en Andrew Heffernan op de wachtlijst.

De wedstrijd in het Britse Badminton kwam eerder deze week al in het nieuws. Dit naar aanleiding van het feit dat het zeer besmettelijke Rhino-virus is aangetroffen in de stallen. Deze stallen liggen op het terrein waar over 6 weken de wedstrijd zal worden verreden.

De volledige accepted- en waitinglist kun je hieronder downloaden

Accepted-list-entries-as-at-210313.pdf

Waiting-List-of-Entries-as-at-210313.pdf