Weinig fouten in CCI1*

DELEN

Vandaag werd de Cross Country van de CCI1* verreden en er werden opvallend weinig fouten gemaakt. Van de 104 combinaties wisten er maar liefst 77 zonder weigering te finishen. De plaatsen 1 en 2 zijn nog steeds in handen van Michael Jung, die met beide paarden binnen de optimale tijd wist te blijven.

De Belgische Valentine Gabriel staat met Chopin van ‘t Kattekwaad (Stew Boy x Le Mexico) op een mooie 10e plaats met uitzicht op een nog betere klassering. Wanneer zij in het springparcours geen fouten maakt, kan ze, afhankelijk van wat de concurrentie doet, wellicht nog een paar plaatsen stijgen.

Lara de Liedekerke vinden we terug op de 17e plaats met Averouge des Quatre Chenes (Vert et Rouge x Vigaro de Belle). Vera Grevelink, die met twee paarden van start ging wist met For Joy van het Akenhof een kleine 30 plaatsen te klimmen in het klassement naar een 69e plaats. Met haar tweede paard Udiana moest ze helaas een weigering laten noteren op hindernis 5-c. Hierdoor zakte naar een 74e positie van de ranking.

Download hier het klassement na dressuur en Cross Country cci1.pdf