Andrew Nicholson wint Rolex Kentucky

DELEN
Andrew Nicholson (NZL)
Foto: EventingPhoto.com

Andrew Nicholson heeft de Rolex Kentucky gewonnen. Na de Cross Country stond Nicholson al op plaats één en twee in de prestigieuze HSBC-FEI Classic. Deze 4 sterrenwedstrijd in het Amerikaanse Lexington, kent voornamelijk ruiters uit de USA, Canada en Groot Brittannië. Een aantal van hen zien we volgende week weer terug bij de volgende 4 sterren wedstrijd in het Britse Badminton.

Nicholson bezette gisteren na de Cross Country de eerste twee plaatsen in het algemeen klassement met respectievelijk Quimbo en Calico Joe. Met beide paarden reed hij een foutloze cross binnen de toegestane tijd. Echter met Calico Joe moest hij 12 strafpunten laten noteren in het springparcours, hetgeen hem slecht 1 plaats scheelde en dus op een derde plaatst eindigde. De tweede plaats werd opgeëist door de Brit William Fox-Pitt met Seacookie TSF. Bekijk de volledige uitslag hier.