KNHS ruiters kunnen niet starten in Waregem

DELEN
ENP1204223300_original(1)
Photo: EventingPhoto

De VLP meldde gisteren dat er voor CNC Waregem te veel inschrijvingen zijn. De organisatie startte een overleg met de organisator van Eventing Waregem, waar er beslist werd om een aantal maatregelen te nemen.

Deze maatregelen houden in dat er geen KNHS- en LRV-ruiters mogen starten tijdens Eventing Waregem, tenzij deze wedstrijd nodig is voor een selectie. Verder contacteerde de VLP alle ruiters die meer dan drie paarden hadden ingeschreven om hun mee te delen dat het maximum aantal paarden per ruiter verlaagd werd naar twee. Tenslotte meldt de organisator nog dat er geen stallen meer beschikbaar zijn voor ruiters die niet hebben gereserveerd.

De VLP hoopt dat er met deze maatregelen zoveel mogelijk ruiters kunnen starten, en zegt het jammer te vinden dat er voor deze wedstrijd geen andere oplossing kon worden gevonden. Voor komende CNC’s zou dit probleem zich opnieuw kunnen voordoen, dus probeert de VLP een oplossing te vinden eer CNC Tongeren van start gaat. De eventingcommissie roept iedereen die een mogelijke oplossing zou weten op om zijn of haar voorstel te mailen naar sien@vlp.be.

Bron: Equnews