Mooi en uitdagend Renswoude

DELEN
FL1A9375
foto: EventingPhoto.com

Afgelopen zaterdag werd er in Renswoude een SGW wedstrijd verreden zonder dressuur voor de klasse B paarden. Op het terrein van de familie Boonzaaijer was een mooie cross uitgezet, met zeker uitdagende hindernissen. Met name de als “koe” geverfde tank was voor veel paarden toch wel heel bijzonder. Ook de hindernis in het water was iets wat je niet vaak tegenkomt in de klasse B. Met een volle startlijst van bijna 200 starts, kan er terug gekeken worden op een meer dan geslaagde dag. Heel veel combinaties hebben vooral veel ervaring opgedaan.

De nieuwe zandgrond van 4.000 vierkante meter was precies op tijd gereed, zodat daarin gesprongen kon worden. Alles was uitermate goed verzorgd en wanneer je goed keek in het veld, kon je al herkennen waar straks voor internationale wedstrijd de nieuwe hindernissen komen. Ook hebben we al gehoord wat voor nieuwe hindernissen er dit jaar bij komen en het belooft weer mooier te worden dan voorgaande jaren. Dus Renswoude is zeker een wedstrijd die je moet bezoeken dit jaar.

3 REACTIES

Comments are closed.