Naber-Lozeman zet opnieuw goed resultaat neer met Peter Parker

DELEN
Alice. jpg
Foto: EventingPhoto.com

Na de winst in de CIC 1* in het Franse Fontainebleau heeft Alice Naber-Lozeman op nieuw een goed resultaat neergezet. Dit maal een vierde plaats in het Duitse Bredeneek in de klasse CIC2*. de winst in deze rubriek ging naar de Zweedse Sara Algotsson Ostholt met haar Olympisch paard Wega. In dezelfde rubriek reden ook de Nederlanders Jeanette Chardon en Jordy Wilken. Helaas gleden Jeannette Chardon en Vienna onderuit bij hindernis 9, wat uitsluiting tot gevolg had. Jordy Wilken reed een foutloze cross en werd uiteindelijk 21e.

In de andere CIC2*, voor de oudere paarden, was het Ingrid Klimke die eerst drie plaatsen voor zich opeiste met respectievelijk FRH Butts Abraxxas, Tabasco TSF en FRH Escada.

Lees het uitgebreide verslag op de site van Alice Naber-Lozeman en voor de volledige uitslag op de website van Bredeneek.

2 REACTIES

Comments are closed.