Tussenstand KNHS Eventingcup 2013

DELEN

MargoNa de eerste drie Eventingwedstrijden in Nederland (Chaam, Markelo en Etten Leur) kan de balans opgemaakt worden voor de tussenstand van de KNHS Eventingcup. Momenteel gaat Margo vanNijnatten aan de leiding met Jane Z, gevolgd door René van der Loo met Bandito op een tweede plaats. De derde plaats op de voorlopige ranking is voor Henk Jan Lozeman met Zilvester.

De competitie KNHS-Eventing Cup is op 17 maart in Chaam van start gegaan.  Voor deze competitie tellen alle L, M en Z-rubrieken mee die op Nederlandse nationale wedstrijden worden verreden. Combinaties die aan de start verschijnen doen automatisch mee aan de competitie, er is geen extra inschrijfgeld verschuldigd. Ruiters die in 2012 0f 2013 op twee sterren niveau of hoger zijn uitgekomen, komen niet in aanmerking voor de competitie.

Download hier de Tussenstand-KNHS-Eventing-Cup-na-Etten-Leur-7-april-2013-1