Twee eventingpaarden omgekomen bij verkeersongeval

DELEN
untitledDe Australische één-ster eventing amazone Courtney Fraser heeft twee paarden in een verkeersongeval verloren. Ze was op de weg terug van de Albury International Horse Trials in New South Wales afgelopen weekend.Het ongeluk gebeurde in de buurt van Yarra Glen, dicht bij Courtney’s thuisbasis in de Adelaide Hills. De twee paarden die stierven, Perfect Match en Entertainment Plus, hadden de wedstrijd gelopen in Albury, waarbij de laatste zelfs wist te winnen .

Waarschijnlijk is een krik van een vrachtwagen losgeraakt en raakte het voertuig en aanhangwagen Courtney, evenals een andere auto. De bestuurder van de andere auto werd gedood, terwijl Courtney en haar vriendin Emma Booth met verwondingen naar het ziekenhuisnaar zijn afgevoerd. Courtney heeft daar een operatie aan haar knie ondergaan.

Op de Australische Eventing website An Eventful  Life is geschokt gereageerd op het ongeluk en betuigen lezers hun medeleven en hopen een voorspoedig herstel voor Courtney en Emma. Door een aantal vrienden van Courtney en Emma is inmiddels ook een actie gestart om geld in te zamelen voor de getroffen eventer.

 
Bron: Horse and Hound/An Eventful life