Maarsbergen klaar voor de CIC 1* en CIC 2*

DELEN
Elaine Pen NED Starlight's Rondeel
Foto: EventingPhoto.com

In Maarsbergen is men er klaar voor. Aankomende vrijdag en zaterdag wordt daar de eerste internationale wedstrijd op Nederlandse bodem verreden. Maar liefst 120 internationale combinaties zullen aan de start verschijnen.

Op het prachtige terrein van Landgoed Maarsbergen kunt u bekende en minder bekende deelnemers aan het werk zien. Deze komen voornamelijk Nederland, België en Duitsland, maar ook Frankrijk en Canada zijn vertegenwoordigd.

Het mooie van de Eventingsport is dat ruiters van verschillende niveaus tegen elkaar strijden. Zo zijn er in Maarsbergen deelnemers die hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen of onlangs nog in Badminton gereden hebben, maar tevens zijn er ook die hun internationale debuut maken in Maarsbergen.

Dat de kansen om te winnen voor iedereen gelijk zijn, bewees Vera Grevelink vorig jaar door gevestigde namen als Lara de Liedekerke, Alice Naber-Lozeman, Lucinda Fredericks en Tim Lips achter zich te laten in de CIC 2*. Er kan dus van alles gebeuren en des te meer een reden om dit weekend naar Maarsbergen te komen.

De laatste info, programma en startlijsten vind je hier.