Nieuwe tussenstand KNHS Eventing Cup

DELEN
Els Driehuyzen (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Na de wedstrijd in Oudkarspel afgelopen weekend, is er weer een nieuwe tussenstand van de KNHS Eventing Cup. De voorlopige leiding blijft in handen van Rene van der Loo met Bandito. De dames Els Driehuyzen (foto), Nina Knape en Lonneke Klein Willink deden goede zaken in Oudkarspel en maakten een mooie sprong in het klassement.

Voor deze competitie tellen alle L, M en Z-rubrieken mee die op Nederlandse nationale wedstrijden worden verreden. Combinaties die aan de start verschijnen doen automatisch mee aan de competitie, er is geen extra inschrijfgeld verschuldigd. Ruiters die in 2012 0f 2013 op twee sterren niveau of hoger zijn uitgekomen, komen niet in aanmerking voor de competitie.

Bekijk de volledige tussenstand hier.