Nederland en België goed vertegenwoordigd tijdens HSBC CCI4* in Luhmühlen

DELEN
Andrew Nicholson (NZL)
Foto: EventingPhoto.com

Aankomend weekend wordt in het Duitse Luhmühlen de HSBC FEI Classic CCI4* verreden. Deze lange vier sterren wedstrijd is een van de zes in de HSBC FEI Classic Series.

België heeft maar liefst vier deelnemers aan deze wedstrijd op het hoogste niveau van de eventingsport: Lara de Liedekerke met Ducatie van den Overdam, Tom van den Broek met Word for Word, Constantin van Rijckevorsel met Goodwins Reef en Joris Vanspringel met Lully des Aulnes.

Voor Nederland zal Merel Blom met twee paarden deelnemen. Zij maakt haar debuut op vier sterren niveau met Sagnol (v. Silvano) en tevens zal ze met Rumour has it (v. Esteban), waarmee zij al eerder succesvol was in het Franse Pau en het Britse Badminton, aan de start verschijn. Ook Keyflow (v. Colonel Collins) maakt onder Tim Lips zijn vier sterren debuut.

SGW Online Blogger, Eventing mania(c) is er bij om verslag te doen. Volg haar hier op SGW Online. De foto’s zullen verzorgd worden EventingPhoto.com. NDR zend een deel van de cross uit (zaterdag van 15.15 – 16.45) of je kunt het live volgen via www.feitv.org.