Uitslagen SGW Vinkega

DELEN

Vorig weekend werd voor de tweede keer in Vinkega een sgw georganiseerd voor de klasse B zonder dressuur en L paarden en B, L en M pony’s. De organisatie had vergeleken met het eerste jaar de cross uitdagender opgesteld met voldoende alternatieven bij de lastigere sprongen. Vrijwel de gehele cross was voor de grooms en toeschouwers goed te volgen wat het een sfeervolle wedstrijd maakte.

De cross bleek bepalend in Vinkega, waarbij vooral de vaak nog onervaren B-combinaties moeite hadden met het eerste gedeelte van het parcours. Tevens werden veel combinaties uitgesloten door het missen van één van de verplichte doorgangen.

De klasse M pony’s werd gewonnen door Minka Haverkamp met Joy. Bij de klasse L pony’s categorie DE ging de winst naar Carmen Gras met Joy en bij de categorie C was Marleen Cath met Storm de beste.

De klasse L paarden werd over twee groepen verreden. In groep 1 ging de winst naar Marissa Kamphuis met Ashton en in groep 2 was het Ellemieke Wes met Alexia die met een ruime voorsprong bovenaan stond.