Althea Bleekman geselecteerd voor EK Eventing Malmö

DELEN
Althea Bleekman  (NED)
Foto: EventingPhoto

Althea Bleekman heeft via haar Facebook pagina laten weten dat zij is geselecteerd voor het Europees Kampioenschap Eventing, later deze maand in het Zweedse Malmö.

Hoewel we nog geen officieel persbericht van de KNHS hebben ontvangen, verwachten we dat het team naast Althea verder zal bestaan uit Tim Lips, Elaine Pen en Andrew Heffernan. Voor Althea is Malmö bekend terrein. Vorig jaar reed zij daar al een Europees Kampioenschap, toen nog als Young Rider.

De volgende landen hebben zich aangemeld voor het Europees Kampioenschap; België, Wit Rusland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Polen, Rusland, Spanje, Zwitserland, Zweden, Tsjechië, Duitsland, Groot Brittannië en Oostenrijk.