Ingrid Klimke verkoopt Tabasco TSF

DELEN
Ingrid Klimke  (GER)
Foto: EventingPhoto.com

Ingrid Klimke heeft besloten om Tabasco TSF (v. Heraldik xx) te verkopen. De verkoop gaat haar en haar team zeer aan het hart gaat. Dat zij mooie ervaringen en grote successen hebben beleefd, maakt de verkoop daarom extra moeilijk.

Echter de bondscoach en Ingrid zelf zijn ervan overtuigd dat, nu het einde van het seizoen nadert, hij niet zal doorgroeien tot een echte kampioen. Ingrid wenst de nieuwe amazone van Tabasco TSF alle succes en hoopt dat zij net zo plezier van elkaar hebben als zij hebben gehad.

Tabsaco TSF werd in 2012 uitgeroepen tot Trakehner van het jaar. Ingrid en Tabasco waren vaak bovenin het klassement te vinden. Zo wonnen zij dit jaar de drie sterren wedstrijden in Marbach en Houghton hall en recent nog de twee sterren wedstrijd in Sahrendorf.