SGW Putten-Ede voor herhaling vatbaar

DELEN
Lisa de Jong NED Zem EP1308185830
Foto: EventingPhoto.com

Wat ons betreft mogen de initiatiefnemers van de SGW Putten-Ede alvast beginnen met de voorbereiding voor de editie van 2014. De opzet van deze toch wel bijzondere wedstrijd bleek meer dan geslaagd. Veel enthousiaste en tevreden deelnemers. Ook de weersomstandigheden waren gunstig, op één bui op zondagmorgen tijdens klasse L paarden na.

Met maar liefst vier volle ringen met L paarden, twee ringen met M paarden en twee grote groepen B paarden (zonder dressuur) was het een goed gevuld programma. In de klasse L was er winst voor Lielle van laren met Zisunic, Pascalle Lubbe met Umarilla Deux , Daphne Molenaar met Belinda en Chantal Megchelenbrink met For Ever.

In de klasse M waren het Lisa de Jong met Zem en opnieuw Justin Maarse met Bloomfeld Proud Mary, die er met winst vandoor gingen. Bij de B paarden waren het Astrid Baxter met Wiseguy en Lieke van der Werf met Champ de Tailleur die de beste papieren hadden. An gezien Astrid HC reed ging de eerste prijs van groep 1 naar Jessie Verburg met United.

Het was goed om weer terug te zijn op De Valouwe, waar in 2007 voor het laatst een wedstrijd werd verreden. De samenwerking met Stal Lozeman blijkt een goede combinatie te zijn en hopelijk komt deze wedstrijd weer terug op de kalender van 2014.

Bekijk hier de volledige Uitslagen SGW Putten-Ede