Tevreden deelnemers in Wieringenwerf

DELEN
EP1308105079
Foto: EventingPhoto.com

De organisatie van de SGW Dijkgatbos kan, met overwegend goed gevulde rubrieken en goede prestaties terug, kijken op een geslaagde wedstrijd. Op zaterdag werden de hogere klassen verreden en bij de Z paarden ging de zege naar Justin Maarse met Bloomfeld Zamira.

Bij de Z pony’s was er slechts één combinatie, Nina Knape. In de twee goed gevulde ringen voor de M paarden was er winst voor Rene van der Loo met Bandito. In de andere M ring ging zowel plaats 1 en 2 naar Alice Naber Lozeman met respectievelijk Wiseguy en Coral Estate Curacao. De tijd bleek een belangrijke hindernis bij de M paarden en geen enkele combinaite wist binnen de tijd te finishen.

Bij de M pony’s was het Shirley Scholten met Black Fire die op haar dressuurscore van 47, 50 strafpunten bleef staan en daarmee de zege voor zich opeiste.

Bekijk hier de volledige uitslagen Uitslagen-zaterdag Uitslagen-zondag