Winst voor Tim Lips in de Reeks Z (2*) in Nokere (update)

DELEN
Tim Lips (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Tim Lips heeft met Concrex Oncarlos in het Belgische Nokere de Reeks Z op zijn naam geschreven. De Reeks Z in België staat gelijk aan een 2-sterren wedstrijd. De tweede plaats ging naar Florence Ysebaert met Adamo, gevolgd door Raf Kooremans met Zazoe.

Lara de Liedekerke mag zich na gisteren Belgisch kampioen noemen bij de zes jarige paarden. Ze deed dit met Gulliver des Concessions Ewalco. Lara, die ook in de race is voor het Europees Kampioenschap in Malmö, is aan een goed seizoen bezig met meerdere paarden met potentie.

Christian Chabot deed met Barlison hetzelfde bij de zeven jarige paarden, het zilver was er voor Steve van Winkel met Airkan Sylvester en het brons ging naar Virginie Caulier met Bomat Soinne.

In de reeks Ma ging de zege naar Karin Donckers met Calloa van het Kloosterhof Z en in de Mb reeks was het Bianca Beck met Vaya Con Dios die de overwinning naar zich toe trok.