SGW dit weekend

DELEN

SGW Diepenheim
In Diepenheim vindt dit weekend weer de jaarlijkse sgw-wedstrijd plaats van PSV Diepenheim aan de Krommedijk. Op zaterdag worden de Regiokampioenschappen Overijssel verreden voor de klassen B, L en M paarden en klassen B, L, M en Z pony’s. Op zondag wordt de open wedstrijd verreden voor de klassen B en L pony’s en paarden. Startlijsten zijn te vinden via www.startlijsten.nl

SGW Nijeberkoop
Op zaterdag wordt hier de klasse B SGW (zonder dressuur) verreden voor paarden en pony’s (C/D/E). Daarnaast is er een oefencross uitgeschreven. Voor meer informatie en startlijsten: www.sgw-friesland.nl

Oefencross Sappemeer
In Sappemeer wordt dit jaar wederom de Rabobank Oefencross 2013 georganiseerd. Voor meer informatie: www.goorechtruiters.nl/rabobank-oefencross-2013

Oefencross Nieuweroord
PC & LR de Raairuiters organiseert 19 Oktober een (oefen) Crosswedstrijd. De crosswedstrijd zal gehouden worden op gerstland (landbouwgrond). Meer info op www.startlijsten.nl