Bob de Builder en Rinus vertrokken naar Polen

DELEN
BobChaam-Alice
Foto: EventingPhoto.com

Zowel Bob de Builder (Roven xx x Randel Z x Cor de la briere) alsmede Rinus (v. Fruhingshaft NRA) zijn verkocht. Beide paarden vertrokken een paar dagen geleden naar Polen. Bob de Builder verliet de stal van Alice Naber Lozeman en Rinus vertrok uit de stal van Jan van Beek.

Bob the Builder zal voortaan door Michal Knap gereden gaan worden. Michal heeft o.a. in 2010 en 2012 aan het EK voor junioren deelgenomen en we zullen hem  dus zeker met Bob terug gaan zien op het internationale strijdtoneel.

Rinus zal gereden gaan worden door het jongere zusje van Michel Knap. Zij zocht een leerpaard en via Alice hebben ze Rinus van Jan van Beek gekocht. Jan reed o.a. in Luhmühlen en op het Europees Kampioenschap in Malmö met Rinus en zette goede resultaten neer.

Het is altijd jammer wanneer goede paarden naar het buitenland worden verkocht, maar de sport heeft ook een financiële kant en dat noodzaakt ruiters om op bepaalde momenten ook paarden te verkopen.