Jan van Beek vierde in Frankrijk

DELEN
Jan van Beek (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Terwijl in Nederland het seizoen toch echt voorbij is, werd er in het Franse Le Pouget nog een internationale Eventing wedstrijd verreden. In de CIC* haalde Jan van Beek een knappe vierde plaats met Burgs Bailey’s en werd hij veertiende met Hilaire ter Bunder. Met Burgs Bailey’s haalde Jan een zeer goed resultaat in de dressuur van 45 strafpunten. Helaas zorgden 2 seconden tijdsoverschrijding en één balk met het springen voor 4,8 extra strafpunten en dit koste Jan een tweede plaats. Desalniettemin is een vierde plaats een zeer goede prestatie.

Jordy Wilken werd 29e met Burry Spirit. Op plaats 41 komen we nogmaals Jan van Beek tegen met Cheverny’s Choice.

Overige Nederlanders:
Max Trenning met Lord op plaats 48
Niels Huizinga met D Day op plaats 51
Florinoor Hoogland met Amazing Emelie op plaats 55