FEI lanceerd nieuwe FEI TV App voor iPhone

DELEN

FEI TV On the Go iPhone AppMet de nieuwe app, hier te downloaden, krijgen gebruikers toegang tot hoge kwaliteit video-on- demand content, waaronder wedstrijd hoogtepunten, interviews met top ruiters en hippische lifestyle onderwerpen en blijven zij op de hoogte van de laatste FEI nieuws.

Abonnees op FEI TV, de officiële video-service van de FEI, kunnen ook kijken naar premium content en live-streamed verslagen van ‘s werelds meest prestigieuze hippische wedstrijden, evenementen en kampioenschappen.

De nieuwe app is uitgerust met de mogelijkheid van het toevoegen van favoriete live gestreamde FEI evenementen aan de iPhone kalender en interactie met de FEI en de internationale hippische gemeenschap op Facebook en Twitter .

FEI TV on the Go voor de iPhone, welke na de vorig jaar zeer succesvolle lancering van de applicatie voor iPad en iPad mini apparaten volgt, is iOS 7 – klaar, waardoor hij geschikt is voor alle iPhones .

Naast de gratis content beschikbaar via de “FEI TV on the Go” iPhone app, geeft de tool toegang tot premium content en live – gestreamde gebeurtenissen na inschrijving op FEI TV. In te schrijven op FEI TV, klik dan hier.