Geslaagd Eventingfeest 2013

DELEN

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Het jaarlijkse Eventingfeest, waarmee het seizoen 2013 echt definitief werd afgesloten. Net als vorig jaar waren we weer te gast bij Ramon en Sabine van Reine van ACSI te Andelst. En het geheel zag er weer prachtig uit.

Tijdens het diner werden de prijzen van de DocHorse Eventing Trophy en KNHS Eventing Cup uitgereikt door organisator Dirk Stuip. Na het diner maakte de sfeervol gedekte plaats voor een dansvloer en deze werd dan ook goed bezet.

Het was goed om te zien dat er dit jaar ook weer nieuwe gezichten waren. Tenslotte is het Eventingfeest er voor iedereen waarbij het hart sneller gaat kloppen als het over Eventing gaat.

Dit jaar was ook Lucinda Fredericks te gast, dus wie weet gaan we volgend jaar met een delegatie in Engeland feest vieren.