Keyflow geselecteerd door NOP

DELEN
1471789_754641381217091_137460886_n
Foto: EventingPhoto

Keyflow, gereden door Tim Lips, is geselecteerd door de stichting “Het Nederlands Olympiade Paard” hierdoor blijft Keyflow beschikbaar voor Nederland om deel te nemen aan de Wereld Ruiter Spelen in 2014.

Vandaag werd in Maastricht het contract ondertekend. Naast Keyflow werden ook Jerich Parzival van Adelinde Cornelissen (dressuur),  VDL Groep Verdi van Maikel van der Vleuten (springen) en de para-dressuurpaarden Alphaville en Vedet PB van Frank Hosmar en Sanne Voets vastgelegd.

“Dit zijn paarden waarvan we verwachten dat ze gaan meedoen om de medailles”, lichtte voorzitter Iko Sevinga van de stichting zondag toe in Maastricht.

Voor Keyflow werd het contract met de stichting ondertekend door Tony Harris (foto) namens de eigenaar, Exchange Investors N.V.

De Stichting Nederlands Olympiade Paard werd dit jaar op initiatief van de KNHS, NOC*NSF en de Rabobank weer nieuw leven ingeblazen. Het doel van de stichting is op meer toppaarden te behouden voor Nederland.