Clusiusevent in Oudkarspel

DELEN

© www.eventingphoto.comIn het weekend van 16 t/m 18 mei vindt het jaarlijkse Clusiusevent weer plaats bij Manege Beukers in Oudkarspel.

Het Clusiusevent is een SGW-wedstrijd voor de klassen BB t/m M paarden en BB t/m Z pony’s. Er zijn een aantal zaken die deze wedstrijd bijzonder maken.

Allereerst wordt de wedstrijd rondom Manege Beukers ( Oudkarspel, NH) georganiseerd. Dit betekent dat de voorzieningen voor ruiter en paard top zijn. En daarnaast kunnen de toeschouwers en fans bijna de hele, zeer uitdagende, cross makkelijk volgen.

De wedstrijd wordt bijna geheel georganiseerd door de 3e jaarsstudenten van de opleiding paardenhouderij van het Clusiuscollege. De organisatie betekent onderdeel van hun praktijkopdrachten. Dit betekent dat er elk jaar met vernieuwd enthousiasme en inzet wordt gewerkt om een prachtige wedstrijd met vele extra’s neer te zetten.

Er wordt gebruik gemaakt van het digitale scoresysteem (equiscore) waardoor de resultaten van de dressuur, springparcours en cross bijna direct te volgen zijn op het centrale digitale scherm. Lange wachttijden op de uitslag behoren hierdoor tot het verleden.

Informatie over deze wedstrijd kunt u vinden op SGW Clusius Event

3 REACTIES

Comments are closed.