Andrew Heffernan derde Nederlander in Badminton

Andrew_Heffernan_NED_EP13083151631De Nederlander Andrew Heffernan is de derde Nederlander die dat jaar zijn opwachting zal maken tijdens de Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials. Naast Heffernan zullen ook Merel Blom en Tim Lips deelnemen aan de prestigieuze vier sterren wedstrijd.

Er gaan dit jaar verschillende groepen met Nederlanders naar deze wedstrijd om te genieten van de sport en natuurlijk ook om de Nederlandse deelnemers aan te moedigen.

De Belgische Lara de Liedekerke staat nog op plaats 4 van de wachtlijst, dus het zal spannend worden of zij uiteindelijk ook naar Engeland zal afreizen. De Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials worden gehouden van 7 tot en met 11 mei 2014. Ga voor meer informatie  naar de website van de Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials.