De eerste wedstrijden van Eventing Maarsbergen 2014 zijn alweer verreden

DELEN

Eventing MaarsbergenHet hele jaar wordt er naar toegewerkt en dan zitten voor je het weet de eerste wedstrijden van het seizoen er alweer op. Vrijdag 4 april jl, zijn er 150 B-ruiters aan de start gekomen, verdeeld over 5 groepen. Het parcours ontworpen door Rien de Greef en Willemina van der Goes-Petter, lag er dankzij het harde werk van zo’n vaste groep van 50 vrijwilligers weer super bij!

De B-eventing van Eventing Maarsbergen werd op 5 april gevolgd door de Huntertrails, hier kwamen zo’n 60 ruiters aan start over een voor de Members licht aangepast parcours ten opzichte van de dag ervoor en voor de Masters alvast een parcours waar we verschillende hindernissen van terug gaan zien tijdens de L en M eventing van 31 mei as.

De eerstvolgende wedstrijd op Landgoed Maarsbergen is de CIC* en CIC** op 23 en 24 mei as. De wedstrijden zijn voor publiek vrij toegankelijk. Voor meer informatie check ook www.eventingmaarsbergen.nl. Naast paarden en topsport is er dan ook een leuke pony ochtend met oa My First Eventing Challenge, Jack Russel Race, Klassieke auto’s oftewel……’een gezellige buitendag op een bijzondere locatie’.

 

Bron: Persbericht Eventing Maarsbergen