Luhmühlen trapt af in noord Europa met CIC2*

DELEN
Karin Donckers (BEL)
Foto: EventingPhoto.com

Het internationaal Eventing seizoen in de Noord Europa is van start gegaan in het Luhmühlen met een CIC2* afgelopen woensdag. De wedstrijd op zich leek meer op CIC2* oefencross, omdat het een eendaagse wedstrijd was en hinderniscontroleurs tot wel vijf hindernissen moesten beoordelen, de hindernissen waren echter wel serieuze twee sterren hindernissen.

Ook de startlijst bevatte wel degelijk de nodige topruiters uit de Eventingwereld. Hieronder ook de individuele medaille winnaars van Londen 2012, Sara Algotsson Ostholt (SWE) met Wega en Sandra Auffarth (GER) met  Opguns Louvo, tevens deel uitmaken van het gouden Duitse team in Londen.

Voor België en Nederland waren de beste klasseringen voor Karin Donckers met Lamicell Unique op plaats 16 en met FLetcha van ‘t Verahof op plaats 22. ALice Naber-Lozeman eindigde met Harry Belafonte op plaats 23. Met ACSI Peter Parker had zij een ongelukkige landing in de watercombinatie met een val van Alice tot gevolg.

De CIC2* werd gewonnen door Elmar Lesch met Lanze

Overige resultaten:

30 Jarno Debuschere met User Friendly
42 Giel Vanhouche met Figaro de Verby
EL Jarno Debusschere met Killara
WD Karin Donckers met Extebaria van ‘t Verahof
WD Annemarie van Merkesteijn met Adonis
EL Annemarie van Merkesteijn met QNA
EL Alice Naber Lozeman met ACSI Peter Parker

Bij de jongere generatie ruiters ging de winst naar Benjamin Winter met Ispo voor 2 maal Julia Krajewski met Lost Prophecy en met London-Return.