Andrew Heffernan beste Nederlander in Badminton

Andy Heffernan NED Millthyme Corolla
Foto: SGW Online/Trevor Holt

De Australiër Paul Tapner is de voorlopige leider in Badminton. Hij behaalde een score van 36,0 strafpunten. Alle Nederlandse deelnemers hebben inmiddels hun dressuurproef gereden en Andrew Heffernan is op dit moment de beste Nederlander met een score van 51,8 strafpunten. Dit is goed voor een voorlopige 32e plaats.

Tim Lips heeft een score van 52,5 en staat daarmee op een 37e plaats. Tenslotte vinden we Merel Blom terug op een voorlopige 51e plaats met een score van 57,8. De Nederlandse deelnemers zullen waarschijnlijk nog wel enkele plaatsen zakken in het klassement aangezien er nog een aantal topruiters moeten komen.

Net als in het Duitse Marbach hebben de deelnemers in Badminton ook last van zware regenval, hetgeen de Cross Country morgen extra uitdagend maakt.