Amber kuipers aan de leiding in Arville

DELEN
Amber Kuipers (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Nadat iets meer dan de helft van het deelnemersveld in de CIC* in Arville hun dressuurproef hebben afgelegd, gaat de Nederlandse Amber Kuipers met Kondeen de Scye aan de leiding met een score van 43,10 strafpunten. Ronny Smet bezet voorlopig de tweede plaats met Gina vh Plutonia Hof en de derde plaats in de ranking is momenteel voor Hendrik Degros met Diva D.

In de CIC** is Jeannette Chardon de beste Nederlandse deelneemster met Vienna op een zevende plaats. Na een ongelukkig optreden met een val in Luhmühlen twee weken geleden in de CIC***, is het verstandig om weer even een stapje terug te doen. Aan de leiding in CIC** gaat momenteel de Fransman Simon Dalibert met Leonardo 740.

Vandaag wordt de dressuur afgerond voor alle klassen en morgen staat de cross country op het programma en het afsluitende springparcours wordt zondag verreden.

Klik hier voor de live score.