Andrew Heffernan presteert goed in CCI***

DELEN
Brigit de Man (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Andrew Heffernan heeft bij de Equi-Trek Bramham International Horse Trials met Boleybawn Ace een elfde plaats behaald in de CCI***. Zijn zesde plaats na dressuur kon hij helaas niet vast houden als gevolg van tijdfouten in de Cross Country en een balk bij het springen. Desondanks is dit een goed resultaat in het sterke deelnemersveld. Maar liefst 20 combinaties haalden de finish van de cross Country niet.

Karin Donckers, die eerder al een mooie derde plaats haalde in de CIC***, wist ook nu weer een goed resultaat neer te zetten. Zij eindigde op de zesde plaats van het zwaarste onderdeel van de Equi-Trek Bramham International Horse Trials. De wedstrijd werd gewonnen door de Ier Aoife Clark met Fenyas Elegance.

Klik hier voor de uitslag.