CCI**** in Luhmühlen gestart

DELEN
IMG_7133-2
Foto: EventingPhoto.com

Gisteren is de CCI**** in Luhmühlen gestart met de veterinaire keuring. Alle paarden zijn geaccepteerd. Toch was er even een spannend moment voor het Nederlandse team toen Sagnol van Merel Blom, welke werd voorgebracht door haar zus Sanne, naar de holding box werd verwezen. Maar in tweede instantie werd ook Sagnol geaccepteerd.

De CCI**** is voor de deelnemers opnieuw een mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de World Equestrian games in Normandië. Ondanks dat waren de deelnemers zichtbaar relaxed en gemotiveerd tijdens de persconferentie.

Vanmorgen is er gestart met de dressuur voor de CIC***. Deze klasse kent vier Nederlandse deelnemers, Merel Blom, Jeannette Chardon, Elaine Pen en Alice Naber-Lozeman. Na de lunch is het de beurt aan de vier sterren deelnemers.

Klik hier voor de live score.