Elaine Pen ook succesvol in CIC3*

DELEN
EP1406130022
Photo: EventingPhoto.com

Nadat zij gisteren de leiding nam in de CCI4*, heeft Elaine Pen vandaag wederom een goede dressuurproef laten zien met Dostowjeski. Vanmorgen was zij de eerste combinatie in de dressuur van de 3 sterren wedstrijd . Met een score van 40,8 strafpunten bezet zij momenteel de 8e plaats in het klassement.

Alice Naber-Lozeman reed haar proef met Coral Estate Harry Belafonte na de pauze. Inmiddels was het weer slechter geworden en moest zij zich voorbereiden in de stromende regen. Met een score van 57, 3 strafpunten vinden we haar terug op plaats 28.

De twee andere Nederlandse combinaties vinden we terug op een 22e plaats voor Jeannette Chardon met Vienna en een 22e plaats voor Merel Blom met Mr Feelgood op plaats 26.

Evenals gisteren was dressuur bondscoach Wim Ernes aanwezig om de Nederlandse deelnemers bij te staan tijdens de voorbereiding voor de dressuur test.

Sandra Affaurth gaat aan de leiding met Opgun Louvo in de CIC3* met een geweldige score van 26,1 strafpunten. Sandra starte niet in de 4-sterren wedstrijd, omdat Opgun Louvo zich al heeft bewezen, aldus Chris Bartle. De tweede plaats is er voor Andrew Hoy met Cheeky Calimbo. Ingrid Klimke staat momenteel op de derde plaats met FRH Escada JS.

Klik hier voor de volledige uitslag.