Elaine Pen tweemaal foutloos

DELEN
EP1406141021
Foto: EventingPhoto.com

Nadat zij vanmorgen al een foutloze rit had in de vier sterren wedstrijd, herhaalde Elaine Pen dit vanmiddag nogmaals in de drie sterren wedstrijd met Dostowjeski. Hierdoor klom zij één plaats in het klassement naar plaats zeven.

Ook Alice Naber-Lozeman reed een foutloze cross met Coral Estate Harry Belafonte, maar had evenals Elaine Pen meer tijd nodig dan toegestaan. Ondanks de strafpunten voor tijdsoverschrijding, maakte Naber-Lozeman een sprong in het klassement van plaats 28 naar plaats 16.

Jeanette Chardon (foto) was goed onderweg met Vienna tot hindernis 6, waar zij werd gestopt omdat de cross was stilgelegd vanwege een val van Alexandra Werner (GER). Nadat zij weer mocht starten vond de combinatie hun waterloo met een val op hindernis 10.

Merel Blom besloot vrijwillig de wedstrijd te beïndigen na een weigering op hindernis 4b. In de CIC3* gaat Adrew Hoy momenteel aan de leiding, gevolgd door Ingrid Klimke. De derde positie is voor Andreas Ostholt.

Klik hier voor de volledige uitslag.