Prijs voor Amber Kuipers in Kreuth

DELEN
Amber Kuipers (NED)
Foto: EventingPhoto.com

In het Duitse Kreuth heeft Amber Kuipers met Kondeen de Scy een 14e plaats gehaald in de CCI1*. Na dressuur stonden zij op een mooie 4 plaats en een foutloze Cross Country binnen de tijd, beloofde veel goed voor goede einklassering. Echter maar liefst vijf balken in het springparcours zorgde voor een tuimeling in het klassement. Voor België was er een 12e plaats voor Marie de Cartier de Marchienne en Steve van Winkel werd 15e achter Amber Kuipers. De winst ging naar Julia Krajewski, die ook de CCI2* op haar naam schreef.

In de CIC2* werd Annemiek Wieken 11e en laatste. In de Cross Country moest zij een weigering incasseren en vervolgens nog eens 8 strafpunten in het springparcours. Madeleine Brugman die ook actief was in Kreuth, heeft zich gedurende de wedstrijd met beide paarden teruggetrokken en heeft de wedstrijd vroegtijdig verlaten. Zondag was zij weer aanwezig in Markelo bij SGW Snorrewind, waar zij in de klasse B (HC) meereed.

Alle uitslagen van Kreuth vindt u hier.