Rob Janssen en Gert Naber geslaagd voor TD

DELEN
EP1404250254
Foto: EventingPhoto.com

Afgelopen weekend zijn Rob Janssen en Gert Naber beide geslaagd voor de opleiding tot FEI Technical Delegate voor één- en twee sterren wedstrijden. Tot voor kort hadden we geen Nederlandse TD’s op in internationaal niveau voor Eventing. Dit betekende dat Nederlandse internationale wedstrijden altijd aangewezen waren op buitenlandse officials. Beide heren deden hun examen in het Duitse Kreuth. Dat eventing in de lift zit in Nederland is al lange tijd te zien en daarom is goed dat juist nu we ook onze eigen officials hebben op internationaal niveau.

Naast Janssen en Naber was ook Jan Ruiterkamp naar Kreuth afgereisd voor een vernieuwing van zijn jury licentie. Internationale juryleden dienen iedere drie jaar op herhaling te komen. Ook Jan ruiterkamp is voor de derde keer op rij weer geslaagd en kan dus de komende drie jaren weer als jurylid functioneren.