SGW Zuid & Midden Limburg debuteert!

DELEN
Wendy van Impelen - (NED)
Foto: Eventingphoto.com

In het weekend van 30 & 31 augustus organiseert PSV ten Eysden samen met Manege Op de Berg en WYS-eventing een gloednieuwe samengestelde wedstrijd in Echt, Limburg.

Door de passie voor de sport van de voorzitter van PSV ten Eysden, Wendy van Impelen (tevens eventing amazone en eigenaar van WYS-eventing) is het idee ontstaan om een mooie samenwerking op te zetten binnen Zuid/Midden Limburg. Paardenman, staleigenaar en parcoursbouwer Peter Gradussen voelt veel voor dit idee en stelt zijn terrein ter beschikking om dit mooie evenement te herbergen. Het doel is om de SGW binnen Limburg groter te maken.

Na de eerste wedstrijd wordt een deel van het terrein ook opengesteld als oefenterrein waar crosstrainingen gehouden kunnen worden. De crosshindernissen worden bedacht en ontworpen door Wendy en Peter, die als doel ‘simpelheid en veiligheid’ voor ogen hebben. “Wij willen graag dat de deelnemers met een gerust hart rond kunnen rijden, maar toch geïmponeerd genoeg zijn door spannende aankleding”, aldus de mening van Wendy en Peter.

Aan prijzen schort het ook niet; Limburg wordt het thema van de SGW, daarom zijn Limburgse ondernemers benaderd om zichzelf te promoten, door bij te dragen in de prijzenpot. We kunnen al verklappen dat er bij de paarden op zondag een reischeque wordt verloot onder alle ringwinnaars van die dag. Al met al wordt dit eerste evenement spannend genoeg voor ons!

“ We mogen niet klagen, de inschrijvingen gaan goed” aldus Wendy. We hebben bij de pony’s nog voldoende ruimte, zeker in het L en M en de paarden bieden ook nog plaats in het BB, de L en de 5 & 6 jarigen. De B klasse gaat goed, hoogst waarschijnlijk komen we nog op 4 ringen uit in alleen het B !

Voor meer informatie of inschrijving, mail naar sgwteneysden@gmail.com