Winst voor Janou Bleekman in CCIJ*

DELEN
janou bleekman
Janou Bleekman (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Tijdens de Tattersalls International Horse Trials in Ierland heeft Janou een uitstekend resultaat behaald met Granntevka Prince. Na de dressuur ging zij al ruim aan de leiding met slechts 36,3 strafpunten. Een foutloze cross binnen de tijd en een nul rondje met het springen, zorgde ervoor dat er geen strafpunten meer bij kwamen en Janou daarmee de winnares van deze klasse werd. Het verschil met de nummer 2 is maar liefst 9,5 strafpunten.

In de CCI** voor deelnemers onder de 25 jaar haalde zij met Prince Apollo een 13e plaats. Ook in deze categorie reed zij foutloos binnen de tijd en liet eveneens alle blaken in de lepels liggen tijdens het springparcours. Haar oudere zus Althea reed met Anmarsch eveneens mee in de CCI**U25, maar moest haar rit in de Cross Country na een val in de watercombinatie beëindigen.

Alle uitslagen vindt u hier.