Goede paarden in Ermelo

DELEN

Maandag werd in Ermelo het KNHS/KWPN Kampioenschap voor vijfjarige eventingpaarden gehouden. In vergelijking met vorig jaar leken de deelnemers dit jaar beter voorbereid, waardoor jammerlijke diskwalificaties er bijna niet waren.

De winnaar bij de vijfjarigen was de indrukwekkende schimmelmerrie Enjoy (Cartano – Haarlem – Idiot’s Delight xx). Goed gereden door Sanne de Jong konden zij indruk maken op de jury in alle drie de onderdelen van de test. Enjoy is een eigen fokproduct van de ouders van Sanne.

De test voor de vier- en vijfjarige paarden was tevens een goede mogelijk om de paarden aan het werk te zien, aangezien een flink deel van de paarden later dit jaar in Boekelo geveild zullen worden tijdens de KWPN Eventinghorse Sale.

Klik hier voor de uitslag