Vincent Martens aan de leiding in Le Lion d’Angers

DELEN
vincent martens eiskonig eventing photo
Vincent Martens (BEL)
Foto: EventingPhoto.com

De Belg Vincent Martens gaat met Eiskönig (v. Songline) na de dressuur aan de leiding in het klassement voor de 7-jarige Eventing paarden in Le Lion d’Angers (FRA). Hij wordt gevolgd door Michael Jung met Star Connection (v. Chacco-Blue) op slecht 0,8 strafpunten. Michael Jung is net op tijd hersteld van zijn sleutelbeen breuk om in Le Lion d’Angers weer aan de start te verschijnen.

Beste Nederlandse deelneemster is Janou Bleekman met Dasj (v. Karandasj). Zij staat met 51,50 strafpunten op een 17e plaats. Tweede Nederlandse deelneemster in deze categorie, Margo van Nijnatten met Diretty CS (v. Indorado), vinden we terug op plaats 22 met 53, 30 strafpunten.

In de rubriek voor de 6-jarige paarden kwam, zag en overwon Nicolas Touzaint (FRA) met Caretinhus (v. Caretino). Zij moesten als laatste starten en pakten meteen de leiding in het klassement met een geweldige score van 34,0 strafpunten. De enige Nederlandse afgevaardigde in deze klasse, Raf Kooremans met de KWPN’er Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) staat op een voorlopig 30e plaats met een score van 50,80 strafpunten.

Klik hier voor alle uitslagen.