Alice Eventing School gaat van start

DELEN
Alice Naber-Lozeman NED | © Eventing Photo
Alice Naber-Lozeman NED | © Eventing Photo

aliceschool-300x-290x174Zoals eerder aangekondigd start Alice Naber (Biddinghuizen) in 2015 met de Alice Eventing School. Dit jaar wordt een start gemaakt met 4 groepen van elk 4 deelnemers.

De groepen worden samengesteld  uit de niveaus B/L , M/Z en een groep ruiters die al op 1* en 2*  niveau rijden.

Deze groepen worden het gehele jaar getraind en begeleid door Alice en Gert Naber, waarbij alle onderdelen van de Eventingsport ruim aan bod komen. De deelnemers blijven het gehele traject als groep bij elkaar. Met elkaar wordt de voortgang, problemen en oplossingen besproken.

De eerste intakegesprekken hebben inmiddels al plaats gevonden. Wil je ook van deze unieke kans gebruik maken om deel te nemen aan het programma van Alice Eventing School, neem dan contact op met Alice Naber  (info@naber-lozeman.nl) Of bezoek de website van Alice Eventing School