Oefencross Baarle Nassau op 8 maart is vol

DELEN

Oefencross Baarle NassauTraditiegetrouw wordt er in maart weer de jaarlijkse oefencross gehouden in Baarle Nassau bij de familie Tuytelaars. Met inmiddels meer dan het maximum van 330 aanmeldingen, is de oefencross van 8 maart helemaal vol. Extra aanmeldingen worden automatisch op de wachtlijst geplaatst. Deze krijgen bericht dat zij toch kunnen starten zodra er afmeldingen binnen komen.

Op vrijdag middag 13 maart is er nog wel (beperkte) ruimte om te komen trainen, maar ook deze middag zit al bijna vol. Wil je je hiervoor aanmelden, dan kun je een e-mail sturen naar cxtrainingtuytelaars@hotmail.com.

De drijvende kracht achter deze oefencross, Max Tuytelaars, heeft ook voor dit jaar weer een parcours uitgezet, met daarin weer nieuwe hindernissen. Er staan meer dan voldoende hindernissen voor de verschillende niveaus.