Toppaard voor het Belgische Eventing Team

DELEN
Ludwig Svennerstal SWE Alexander IV © Eventing Photo
Ludwig Svennerstål SWE Alexander IV © Eventing Photo

Ludwig Svennerstal SWE Alexander IV © Eventing Photo

Stephanie d’Andrimont heeft het vier sterren paard, Alexander IV, gekocht van de Zweedse Eventingruiter Ludwig Svennerstål.

De 12-jarige Zweedse Warmbloed, Alexander IV, behaalde een achtste plaats tijdens de Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials in 2014 en eindigde meerdere malen in de top tien van toonaangevende drie sterren wedstrijden in zowel Groot Brittannië en frankrijk.

Alxeander IV maakte met Ludwig Svennerstål ook deel uit van de Zweedse delegatie voor het Wereldkampioenschap in Normandie in 2014, echter toen viel voor hen het doek al tijdens de eerste veterinaire keuring.