Alice Naber-Lozeman goed onderweg in Marbach

DELEN
Alice Naber-Lozeman NED ACSI Peter Parker
Alice Naber-Lozeman NED ACSI Peter Parker | CIC3* Marbach © Eventing Photo
Alice Naber-Lozeman (NED)
Foto: EventingPhoto.com

Alice Naber-Lozeman is goed onderweg met ACSI Peter Parker. Na een zeer goede prestatie in de twee sterren wedstrijd van de North Holland Horse Trials, deden ze het dit weekend weer goed, nu in de drie sterren wedstrijd van Marbach. Het parcours in het Duitse Marbach is door het heuvelachtige landschap beduidend zwaarder dan de Noord Hollandse polder en daardoor wist geen enkele combinatie binnen de optimale tijd te finishen.

Zaterdag moesten zij drie plaatsen in het klassement prijsgeven ten opzichte van de zesde plaats na de dressuur vanwege penalty’s voor tijdsoverschrijding. Echter om dat de nummers 1 en 2 in de wedstrijd, Pia Münker met Louis M en Michael Jung met Halunke FBW meer tijd nodig hadden dan de amazone uit Biddinghuizen werden de verschillen in de kop van het klassement kleiner.

Bij het springparcours op de zondag lande er één balk op de grond, maar ondaks dat bleef de combinatie op de negende plaats staan. De winst ging naar de Duitser Michael Jung met Halunke FBW

Klik hier voor alle uitslagen