Eventing Zuid-Holland in recreatiegebied Vlietland

DELEN
Tonke van de Pol NED Bellevue | Copyright Eventing Photo
Tonke van de Pol NED Bellevue | Copyright Eventing Photo

Tonke van de Pol NED Bellevue | Copyright Eventing PhotoOp zaterdag 27 en zondag 28 juni 2015 vindt voor de 12e keer SGW Vlietland plaats. In het prachtige watersport- en recreatiegebied Vlietland in Leidschendam komen ruim 450 eventingruiters en 50 mencombinaties aan de start. Een unieke combinatie van samengestelde wedstrijden voor ruiters én menners.

Op zaterdag staan de zwaarste SGW-klassen op het programma: Z, M en L paarden en Z en M pony’s. Zondag volgen de B en BB paarden en L, B en BB pony’s. In de klasse L paarden is ook een speciale rubriek voor jonge, getalenteerde 5 en 6-jarigen paarden. De menners rijden op zaterdag dressuur en vaardigheid en op zondag de marathon.

De cross-country is speciaal aangelegd in het recreatiegebied en is ca. 3 kilometer lang. De ruiters wachten daar diverse typen hindernissen: trakehner, rietsprong, coffin, op- en afsprong. Nieuw dit jaar zijn “de Speeltuin” en “de Pipo-wagen”.

Voor de menners hebben de parcoursbouwers 6 marathonhindernissen in petto.

Op beide dagen begint het programma vanaf ongeveer 9.00 uur. De toegang en het parkeren zijn het hele weekend gratis. Meer informatie en een routebeschrijving zijn te vinden op: www.eventingzuidholland.nl

 

Bron: Eventing Zuid-Holland