Julien Despontin voorlopig aan de leiding in CCI**** Luhmuhlen

DELEN
Julien Despontin BEL Waldano 36
Foto: EventingPhoto.com

De Belg Julien Despontin is met Waldano 36 na de eerste dag  de voorlopige leider van de CCI**** in Luhmühlen. Met een ronduit excellente dressuurproef haalde hij een score van 31,9 strafpunten. Michael Jung staat met La Biosthetique-Sam FBW 2,3 strafpunten meer dan Despontin op de tweede plaats.

De enige Nederlander, Fraser King, die vandaag aan de start kwam, kende een minder gelukkige start van de wedstrijd. In de toch al matige dressuurproef werd alles nog erger toen Nadal tot twee maal weigerde achterwaarts te gaan en King moeite had om zijn paard weer onder controle te krijgen. King staat op een voorlopige laatste plaats met 66,3 strafpunten. Morgen is het tweede deel van het deelnemersveld aan de beurt en zal Tim Lips zijn dressuurproef afleggen met Bayro.

In de CIC*** gaat Jonelle Price (NZL) met Cloud Dancer aan de leiding met een score van 36,8 strtafpunten, gevolgd door Ingrid Klimke (GER) met Horseware Hale Bob met 43,6 strafpunten. Voorlopig derde is Peter Thomsen (GER) met Horseware’s Cayenne met 48,3 strafpunten. De CIC*** geldt tevens voor het Duitse Eventing Kampioenschap, waarin Ingrid Klimke nu dus aan de leiding gaat.

Klik hier voor de uitslagen en live-scoring