Winst voor Gerdine Frens in Strzegom

DELEN
Gerdine Frans
Gerdine Frans NED EP1506265077
Foto: EventingPhoto.com

Gerdine Frens heeft met Wishfull Thinking (v. Latano) in het Poolse Strzegom de CICJ* op haar naam geschreven. Na dressuur stond Frens al op een mooie derde plaats met een score van 46,9 strafpunten. Na een foutloos springparcours nam ze de leiding in het klassement over en bleef ook na de Cross  Country op haar dressuurscore staan.

Tweede werd de Poolse Malgorzata Cybulska met Sir Scotty en de derde plaats had ook een oranje randje met Rinus  gereden door Michael Knap. Rinus werd eerder gereden door George Kluinhaar en later door Jan van Beek.

In de Nations Cup Eventing staat de Nederlandse equipe na de dressuur op een voorlopig vijfe plaats, net voor België. Beste deelnemer in het Nederlandse team is Tim Lips met Concrex Vakarlos. Australië gaat momenteel aan de leiding, gevolgd door Duitsland en Groot Brittannië.

Klik hier voor de uitslagen en live scoring