Nuenen bijna klaar voor eerste SGW

DELEN

ID11272
Rider: Deborah Gerrets
Nationality: The Netherlands
Horse: Corvet
Father: Aachen
Event: Eventing Zeeland
Discipline: Cross Country
Class: Z paarden
Location: Vrouwenpolder
Country: The Netherlands
Date: 4 June 2016

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2016 wordt in Nuenen voor het eerst een echte SGW wedstrijd verreden. Vanaf 18 mei 2016 kan er al worden ingeschreven voor deze wedstrijd.De lijst met inschrijvingen, eventuele wachtlijsten en de startlijsten (circa 1 week voor de wedstrijd) worden geplaatst op de pagina “Programma & deelnemerslijsten“.

Voor een preview van enkele hindernissen welk in het parcours worden opgenomen kun je alvast een kijkje nemen op de website van Eventing Nuenen.

Voor optimaal verloop van onze wedstrijd hebben we een hele waslijst vrijwilligers nodig… Vera Grevelink leidt dit in goede banen. Mocht je zin en tijd hebben om 2 en/of 3 juli een dagdeel/ochtend/middag te komen helpen kun je een e-mail sturen naar vrijwilligers@eventingnuenen.nl om te kijken hoe je ons zou kunnen helpen. Er zijn mogelijkheden genoeg op de wedstrijddagen zelf (van parkeerwacht tot hindernisjury in de cross en schrijver bij een dressuurjury), maar ook in de voorafgaande periode kunnen we nog wat hulp gebruiken. 

Programma zaterdag
B paarden (met dressuur)
L paarden
M pony´s
L pony´s

Programma zondag
B paarden (zonder dressuur)
BB paarden
B pony´s
BB pony´s