SGW Semper Fidelis Gorssel

DELEN
Henk-Jan Lozeman NED Zilvester © Eventing Photo
Henk-Jan Lozeman NED Zilvester © Eventing Photo

Traditiegetrouw wordt dit bijzondere hippische evenement elk jaar in de maand september door onze vereniging georganiseerd. De samengestelde wedstrijd, ook wel eventing of SGW genoemd, wordt op 10 en 11 september 2016 gehouden.

Bij deze wedstrijd wordt door de ruiters eerst een dressuurproef gereden, daarna een ‘klassiek’ parcours gesprongen om vervolgens af te sluiten met waar het ruiter, paard én toeschouwer allemaal om te doen is; een spectaculaire rit met natuurlijke hindernissen in de bossen rondom onze rijhallen!

Deze samengestelde wedstrijd is een van de weinige in onze regio, waarbij maar liefst zo’n 320 combinaties aan de start zullen verschijnen. Ook enkele combinaties van onze eigen vereniging zullen dit jaar weer meedoen. Op zaterdag zullen de paarden klassen L/M en pony’s klassen Z/M verreden worden en op zondag de klasse B voor de paarden en L/B voor de pony’s.

De vereniging is al druk bezig met de voorbereidingen en hoopt natuurlijk op uw komst om dit bijzondere evenement te aanschouwen. Wij hebben er heel veel zin in en hopen op u op zaterdag 10 september en/of zondag 11 september te mogen ontvangen bij onze vereniging Semper Fidelis, Amelterweg 6a in Gorssel. U kunt de routebeschrijving en verdere informatie ook op onze website vinden www.semperfidelisgorssel.nl.