TRUST sluit zich aan bij het Bavaria 0.0 Eventing Team

DELEN

TRUST en het Bavaria 0.0 Eventing Team gaan samen het eventing avontuur aan. De Brabantse leverancier van paardenbitten- en dekens is daarmee de eerste supplier die Bavaria en het team versterkt.

Begin februari dit jaar zijn Tim & Martin Lips samen met Bavaria 0.0 de eerste commerciële ploeg in de paardensport gestart. Zij richten zich op het begeleiden en opleiden van talentvolle eventingruiters en amazones met als doel aansluiting te vinden bij de wereldtop.

Door de innovatieve plannen van de heren Lips werd TRUST getriggerd om zich aan te sluiten bij het eventing team en wilde zij graag een bijdrage leveren aan deze ambitieuze eventingruiters.

Annelou de Man, marketingmanager van TRUST, vertelt over de totstandkoming van de kersverse samenwerking: “Bij TRUST is onze ambitie om producten van de hoogst haalbare kwaliteit te ontwikkelen. Deze ambitie sluit perfect aan bij de ambitie van het team: trainen voor het hoogst haalbare.

Wij hopen dat we de ruiters en amazones met ondersteuning van onze producten kunnen helpen richting de wereldtop en hopelijk naar de Olympische Spelen van Tokio. We zijn er trots op om supplier te zijn van deze leuke groep ambitieuze ruiters en we kijken uit naar de komende jaren van samenwerking.”

Teamcaptain Tim Lips is erg blij dat TRUST is ingestapt als eerste supplier en licht trots toe:
“Als ik aan TRUST denk, dan denk ik aan kwaliteit. Hun producten zijn een enorme toevoeging voor (top)ruiters. Ons team is opgericht om relatief jonge ruiters te helpen om ze de extra stap te laten maken, zodat zij aansluiting weten te vinden bij de wereldtop.

De samenwerking met TRUST is een van de tools om verder te komen. Zij kunnen onze ruiters helpen bij hun know how op bit gebied en tevens dragen ze bij aan het verbeteren van de prestaties.” Aldus de teamcaptain van het eventing team.

Vanuit een geheel eigen en innovatieve kijk op wat paard en ruiter nodig hebben, ontwikkelt en optimaliseert TRUST Equestrian producten voor de paardensport.

Het huidige TRUST assortiment kent vele tientallen Sweet Iron, lederen en kunststof bitten. Ook zijn de dekens met het innovatieve Tetris systeem internationaal bekend.

De TRUST producten worden wereldwijd door (top)ruiters, grooms en paardenliefhebbers gebruikt.

Naast Bavaria biedt ook TRUST de steun aan het eventing team tot en met de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

 

Bron: Bavaria 0.0 Eventing Team